Wednesday, 30 March 2016

RUKUN ISLMA AYA LIMA BAHASA SUNDA



Hiji ngucapkeun dua kalimah sahadat Dua solat Tilu jakat Opat puasa Lima munggah haji ka baitullah

 

Copyright @ 2013 Dadang rasyid ingin berbagi .